Gennemsigtigt gelænder

De var i færd med at montere et meget langt, og meget besværligt glasgelænder. De havde monteret masser af den slags gelændere før, han havde ikke tal på hvor mange, men de havde kørt firmaet i otte-ni år, og det her med at sætte et glasgelænder op, havde de arbejdet med helt fra starten af.

Det var blevet mere og mere populært med tiden, og nu var det næsten en tredjedel af deres opgaver, der involverede et glasgelænder. Han havde også sat dem op hjemme i sit eget hus, fordi han havde set, hvad det kunne give en trappeopgang at få et lyst og let design på trappen.

Men denne opgave var ved at hænge ham langt ud af halsen. De havde givet et fast tilbud på at opsætte dette her glasgelænder, og det havde han fortrudt mange gange, for opgaven trak ud, og havde vist sig meget mere besværlig end beregnet. De havde smadret de første 4 stykker glas, som de havde tabt helt oppe fra toppen af det repos, som trappen ledte op til. De smadrede ellers næsten aldrig glas på de her opgaver, måske havde de gjort det fem eller seks gange før i de seneste otte år. Hvad gik der dog galt?


Posted in Ikke-kategoriseret by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *