Uden mønster, str 128

Han havde fået at vide, at han skulle handle ind, og når han alligevel var af sted, skulle han også lige finde nogle leggings til deres datter. Størrelse 128, uden mønster, ensfarvede, ikke alt for skrigende lyserøde. Han havde bare sagt, jaja, jeg finder nogle leggings, og havde taget indkøbssedlen på køleskabslågen, og et par bæreposer fra skabet.

Det var først da han trådte ind i supermarkedet, at han kom til at tænke på, at han måske ikke helt vidste hvad leggings var. Han brød sig generelt ikke om at købe tøj, uanset om det var herretøj til sig selv, eller tøj til sine børn, og han brød sig slet ikke om at spørge om hjælp i en tøjbutik. Samtidig var det sidst på eftermiddagen, og butikken var fuld af travle kunder, og endnu mere travle ansatte.

Han tog en indkøbsvogn, kørte ind i butikken, og trak ind til siden i børnetøjs afdelingen. Hvad er nu leggings?, tænkte han ved sig selv. Han havde jo tit hørt ordet brugt derhjemme, men det var som regel hans kone der stod for børnenes tøj. Var det ligesom strømpebukser? Eller var leggings de der benvarmere, der var formet som rør? Eller var leggings strømpebukserne uden fødder?


Posted in Uncategorized by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *