Hvordan ser et individuelt hus ud?

De ville gerne have et arkitekttegnet hus, men havde enormt svært ved at bestemme sig. Penge var ikke det store problem, for de havde boet i det samme hus i snart femten år, og friværdien var betragtelig. De havde købt huset på et tidspunkt, hvor priserne var lave, og renterne var ligeledes i bund på det tidspunkt, og så havde de en opsparing og lidt arv, som de dengang havde skudt i huset.

Siden dengang var netop denne type huse i netop dette område steget kraftigt i værdi, og hvis den aktuelle salgsvurdering holdt stik, kunne de sælge huset hurtigt, bygge et luksuriøst og individuelt tilpasset arkitekttegnet hus på en god byggegrund, og stadig have penge til overs. Problemet var bare at bestemme sig.

Konen ville helst have et hyggeligt hus, et hus, der ikke nødvendigivs var moderne og arkitektonisk nyskabende, men hvor alle bygningens detaljer bare var i god kvalitet, og hvor indretningen passede perfekt til deres ønsker. Manden ville derimod gerne have et minimalistisk hus, der var helt originalt, og hvor der blev benyttet en masse anderledes materialer. Han mente, at når de nu havde mulighed for at få et arkitekttegnet hus, så skulle det altså også udnyttes til fulde!


Posted in Ikke-kategoriseret by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *