Sæt pengene rigtigt

Det er en sikker investering! Den sætning hører jeg tit, men der findes ikke sikre investeringer. Jeg har arbejdet med aktier, obligationer, værdipapirer og andre investeringsformer i de sidste tyve år, så jeg ved efterhånden en del om markedets op og nedture, og når jeg støder på noget, jeg ikke ved, eller ikke KAN vide noget om, når der er tale om rene gisninger, holder jeg mig væk.

Min erfaring siger mig også, at så snart nogen taler om en sikker investering, eller taler om at fordoble sin investering, så skal man være på vagt. Den slags anbefalinger kommer nemlig som regel fra folk, der overhovedet ikke kender markedet, eller også kommer de fra folk som netop kender markedet, men prøver på at snyde andre til at smide en masse penge efter deres tvivlsomme projekter, og så stikke af med pengene.

Der findes gode investeringer, og der findes meget risikable investeringer med mulighed for højt afkast, og et sted der imellem kan man finde den fornuftige portefølje, der tager lidt fra begge verdener. Tricket er selvfølgelig at følge med i, hvad der sker på de markeder, som man investerer i, og så investere bredt, og sprede sine risici ud over mange forskellige investeringer.


Posted in Ikke-kategoriseret by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *