Hjælp i hjemmet

Min gamle far får hjemmeservice, dvs. hjælp til rengøring i hjemmet, lidt hjælp til indkøb, og nogle gange hjælper de ham også lidt i haven. Han er også heldig at have os tre børn, der kan hjælpe til i hjemmet med de opgaver, som ikke kan løses med hjemmeservice, for der findes mange ældre mennesker, der ikke kan klare sig alene med den hjælp de får fra det offentlige, og som heller ikke har nogle pårørende, der kan hjælpe dem.

Det holdt også hårdt, at få min far til at indrømme, at han rent faktisk havde behov for hjemmeservice. Fra vi først begyndte at tale med ham om, at han måske kunne bruge lidt hjælp, og til vi hjalp ham med at kontakte kommunen om det, gik der fire år. I den periode blev hans behov for hjælp naturligvis bare større, og en ulykke på hans trappe, som kostede ham et brækket ben og en tur på hospitalet, gjorde naturligvis ikke hans behov for hjælp mindre.

Nu hvor ordningen med hjemmeservice er godt i gang, hører vi ham heldigvis aldrig klage over det, for han er virkelig taknemmelig for den hjælp han får, og service niveauet er for det meste helt i top.


Posted in Ikke-kategoriseret by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *