Fast vikarieren

Jeg har arbejdet i en børnehave som vikar i to år nu, næsten uden pauser. Jeg har flere gange spurgt, om der ikke kom noget fast, jeg kunne søge, men folk her er for glade for stedet, og der er meget lille udskiftning. Til gengæld er jeg den eneste faste vikar, og de er rigtig glade for at bruge mig. Der er tre andre vikarer, som er løst tilknyttet, men de læser alle sammen ved siden af, og kan derfor ikke tage så mange timer som jeg, og de kan heller ikke kommer på alle tider af dagen.

I starten fik jeg bare lidt forefaldende vikartimer hist og pist, men pludselig var der en af de faste, der havde en ulykke, og kun kunne arbejde på halv tid i flere måneder. Så blev jeg brugt som vikar på den anden halvdel af hendes stilling, samtidig med at jeg stadig var tilkaldevikar, så jeg havde næsten fuld tid alligevel. Da denne pædagog kunne starte på fuld tid igen, dukkede der tilfældigvis et vikariat op på fuld tid for en anden pædagog, som skulle på barsel, og da hendes orlov var forbi, var der en anden, der skulle på kursus i et halvt år, og så brugte de mig som vikar på fuld tid.


Posted in Ikke-kategoriseret by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *