En tikkende bombe

Det var blevet tid til deres tredje omgang parterapi, og hun glædede sig til det. Efter den første gang var hendes mand blevet overbevist om, at det var en god idé, selvom han havde været meget skeptisk, inden de begyndte.

En af grundene til dette var, at terapeuten som skulle forestå deres parterapi var blevet anbefalet dem af en af hendes veninder, og hun havde kun haft rosende ord til overs for terapeuten, selvom deres eget forhold ikke var blevet reddet af parterapi. Og så brød han sig heller ikke om netop denne veninde, så hendes ord vejede ikke så tungt i hans bog.

Han var dog blevet positivt overrasket, havde han sagt, og da de kørte hjem fra første gang i parterapi havde han virket glad og positiv, og sagt til hende, at han troede på at det kunne gøre en forskel. Anden gang gik det også godt, og nu skulle de så derhen for tredje gang. På det seneste havde de dog ikke talt så godt sammen, og hun vidste ikke hvorfor, men glædede sig til at tage hul på det, når de skulle i parterapi.

Samtidig sad han og tænkte på sin sekretær, som han havde indledt en affære med en uge forinden.


Posted in Ikke-kategoriseret by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *