Weekendtur med malergrej

Vi havde været oppe i hans sommerhus en hel weekend, uden at lave en dyt. Det var meningen at vi skulle have arbejdet hele weekenden, men det endte med at vi bare sad og drak bajere. Sommerhuset trængte til en kærlig omgang, og der skulle både males træværk på ydervæggene, på udhænget og de indvendige vægge og lofter kunne også godt trænge til en omgang.

Jeg havde meldt mig frivilligt til at hjælpe til med at renovere hans sommerhus, fordi jeg havde knas med kæresten derhjemme, og bare havde brug for at komme væk hjemmefra og tænke på noget andet. Han havde godt nok sagt, at han regnede med, at jeg var indstillet på at skulle arbejde på at få hans sommerhus sat i stand, og at det ikke bare ville blive et ferie ophold. Jojo, sagde jeg, den er jeg med på, jeg tror et par dage med hårdt arbejde nok skal hjælpe på at holde de trælse tanker væk.

Da vi kom op til sommerhuset, læssede vi alle malergrejer og værktøj ud af bilen, og så skulle vi have en pausebajer. Vi kom til at snakke om livet og vejret osv., og inden dagen var omme, havde vi tømt en hel kasse bajere!


Posted in Uncategorized by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *