God grund til nyt hus

De havde satset på et minimalistisk hus til byggegrunden, som de havde arvet af hans farfar. Grunden havde ligget ubrugt hen i mange år, og hans farfar havde bare tænkt den som en form for investering eller opsparing. Nu hvor han var død, havde hans barnebarn været den eneste arving, og byggegrunden var som faldet fra himlen.

De havde længe talt om, at deres lejlighed var ved at være for lille til dem alle fire, men de havde ikke råd til at købe et hus, hvor de helst ville bo. De havde kigget på forskellige rækkehuse i forstæderne, men det tiltalte dem overhovedet ikke. De havde ikke råd til selv at bygge nyt, så de var i vildrede med hvordan de skulle løse deres boligproblem på en god måde. Indtil nu.

Byggegrunden lå i et ældre hyggeligt kvarter, tæt på centrum, men alligevel roligt og uforstyrret. Sammen med grunden havde han også arvet en sum penge, der var tilstrækkelig til at bruge som udbetaling på et nyt hus. De ville gerne have et minimalistisk hus, fordi de begge havde en forkærlighed for minimalistisk skandinavisk design, og fordi de havde en idé om, at minimalt betød billigt. Det var det dog ikke, men de kunne holde sig indenfor deres budget.


Posted in Ikke-kategoriseret by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *