Ejerfornemmelser

Han havde ejet tre ejerlejligheder, men havde ikke følt sig tilpas i nogen af dem, så nu var han flyttet tilbage til en lille 2'er, som han kunne leje billigt, og gøre i, som der passede ham. Han kunne ikke helt sætte ord på, hvad forskellen var, men i den tid han havde boet i ejerlejligheder, havde forskellen været enorm.

Han havde følt sig indelukket, havde følt en kvælende fornemmelse af, at han sad og ventede på at blive gammel og dø. Han havde det heller ikke godt med at have lange parforhold, men havde det bedste med at have nogle kortere, løse forhold, som han kunne afslutte, når det blev kedeligt og præget af vaner. Jo ældre han blev, desto sværere var det dog at finde piger, der også helst ville være i korte, uforpligtende forhold, så han så sig nødsaget til oftere og oftere at spille skuespil, og lade som om han var interesseret i seriøse forhold, for at komme i bukserne på pigerne.

Når et forhold var på vej mod enden, føltes det på samme måde, som når han havde boet nogen tid i en af de tre ejerlejligheder: kvælende angst for at blive gammel og dø.


Posted in Ikke-kategoriseret by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *